Hippson Magazine – Luciana Diniz

Andrea_Berlin_Hippson_Magazine_Reportage_Luciana_Diniz_Lavaletto-2416Andrea_Berlin_Hippson_Magazine_Reportage_Luciana_Diniz_Lavaletto-2419Andrea_Berlin_Hippson_Magazine_Reportage_Luciana_Diniz_Lavaletto-2420Andrea_Berlin_Hippson_Magazine_Reportage_Luciana_Diniz_Lavaletto-7273Andrea_Berlin_Hippson_Magazine_Reportage_Luciana_Diniz_Lavaletto-2425Andrea_Berlin_Hippson_Magazine_Reportage_Luciana_Diniz_Lavaletto-2426

Det var riktigt länge sedan jag delade med mig av något stort reportage till er. 🙂 Eftersom nya Hippson Magazine är högaktuellt och trillar in i butikernas tidningshyllor just i dagarna tänkte jag att ni skulle få se en sneak peak när jag åkte ner till Tyskland och hälsade på hos världsryttarinnan Luciana Diniz. En tjej med påbrå från Brasilien och Portugal som numera driver sin internationella verksamhet i Tyskland.

Detta möte har nog varit det som det som förvånat mig allra mest under mina 10 år som ridsportjournalist. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att Luciana var den person som hon är. Mycket, mycket speciell och med en livsfilosofi som ingen annan! Mer än så kommer jag inte berätta om här… Ni får helt enkelt läsa storyn som börjar när hennes väckarklocka ringer kl 6 på morgonen och följer hennes tankar till framgång och OS i Rio.

Meditation, måltidsersättning och färgstarka kläder är något hon inte klarar sig utan. Varför? Svaret berättar jag i reportaget! 🙂 

Tittar alldeles snart in igen med fler blogginlägg och bilder!

Njut av de få solstrålarna tills dess – kanske med en Hippson tidning i solstolen? 😉

Kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *