Holy Greens lunch

Andrea_Berlin_Holy_Greens_Malmö_Lunchsallad-6051Andrea_Berlin_Holy_Greens_Malmö_Lunchsallad-6054Andrea_Berlin_Holy_Greens_Malmö_Lunchsallad-6053

Hej augusti! Tänk att det redan är augusti och det inte ens känns som det varit sommar på riktigt. Konstig känsla faktiskt. Älskar dock att man kan sitta ute och äta för det mesta, även igår på vår härliga lunch i stan. Måste bara dela med mig den här fräscha och smarriga lunchen från Holy Greens. 🙂 Grymt ställe där man verkligen kan bli mätt på sallader – dessutom med så fina råvaror. Jag tog dubbel kyckling och extra rödbetshummus på min. Eftersom jag gillar och mixa egna sallader så modifierade den en del… haha. 🙂 Fick så fina gulbetor också men de blev dränkta under allt. Ville ju ha den stor och mättande! I botten – zoodles på zukini, hackad grönkål, ångad broccoli, soyabönor, groddskott, röd paprika, färsk koriander och krossade jordnötter – on the top. Så god mix! ?

En typisk sallad med riktigt bra fibrer, nyttiga fetter, proteinrikt, lite carbs från hummusen och massvis med vitaminer! Super lunch efter jag hade en tidig lång PW under morgonen klockan 7. Vid 13 var jag hungrig kan jag lova. Hade ett långt möte dessförinnan, sen mötte jag upp Jonas som också är ett freak av detta salladsställe.  🙂

Idag har jag varit hemma och njutit lite av de få solstålar som nått Skanör/Falsterbo. Kom nyss hem från ett härligt bad i havet och nu väntar middag…

Stor färgstark kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *