Horrible weeks

Heeeej! Ja vart ska jag börja. Den totala frånvaron härifrån har sina anledningar. Vi har haft två riktigt hemska veckor. Det började med att Jonas fick svår lunginflammation och hög feber som bröt ut precis innan vi skulle åka upp till Båstad för ett par veckor sedan. Vi hade bokat två event-helger där uppe med massor av aktiviteter. Vi skulle äntligen dit efter många helger hemma.

Både första och andra helgen blev inställda… jag fortsatte jobba och var i gång. Hoppades att jag skulle klara mig. 6 dagar senare kom en riktigt jäklig förkylning med feber. Hade ingen röst överhuvudtaget! För att det inte skulle gå ner djupare i lungorna åt jag också penicillin. Låg sjuk 3 dagar, sedan började jag jobba hemifrån 2 dagar. Tredje dagen tog jag mig till kontoret och satte igång. Var inte alls bra, men kände att vi hade för mycket att göra för att inte jobba. Förra veckan tog jag igenom alla arbetsdagar lite halvsjuk och trött. Började träna så smått igen efter 8 dagars uppehåll. Fy fasen vad kroppen går ner sig. Man blir svag, tappar muskler och ökar i fett. Förstår verkligen inte folk som inte tränar. Känslan är hemsk. Hållningen, grundkonditionen, styrkan… ja allt försvinner.

I fredags flängde jag runt som en galning, satt inte ner på hela dagen. Kändes helt utpumpad på kvällen. Sov en dålig natt och gick sedan upp för att köra pass i går morse kl 07. Sen väntade en heldag på gymmet med demo av Functional Food produkterna. Trött, yr, huvudvärk och fortfarande förkyld stod jag och skulle vara nice. Men det gick bra! Riktigt uppskattat och mycket folk! Kul!

Väl hemma igår följde jag med Jonas ut på en cykel tur. En helt vanlig runda på 3,5 mil kändes som ett maraton. Cykeln cyklade inte sig själv direkt och när andningsvägarna i näsan inte är riktigt återställda känns det extra flåsigt. En sådan runda som man vanligtvis tycker är “piece of cake”.

Vaknade i morse av att Jonas kommer in i sovrummet och berättar att han trillat med cykeln på väg ut på morgonpasset med klubben. Bara lite längre ner på vår gata hände det. En rejäl smäll som träffade både lår och ankel samt en massa sår. Cykeln även den knosad, styre och framparti förstört, nya carbonhjulen är skeva. Sån jäkla otur rent ut sagt! Efter att ha plåstat om honom tog jag mig till gymmet för att försöka stegra träningen successivt. Gick inte så bra det heller! Även denna helg avslutas som skit.

På lördag åker vi på semester. Ja, då ska vi banemej vara både frisk och tillbaka i form. Annars har vi inte i värmen att göra…

När jag låg sjuk har jag sysselsatt mig med att nätshoppa! Två bikinis, nya sneakers (bilderna), nya träningskläder och lite annat smått och gott. Det har varit den bästa kicken dessa veckorna. ?

Nästa gång jag tittar in här hoppas jag ha betydligt roligare nyheter och att feelingen är på topp!

Kramar till er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *