I want energy

Andrea_Berlin_Self_Omninutrition_Energy_drink_Dubai-2221Andrea_Berlin_Self_Omninutrition_Energy_drink_Dubai-2223

Måndags morgon och jag vaknar såklart upp sjuk… förkyld, ont i huvudet och trött kropp. Inte alls vad jag önskade! 🙁 Har legat nedbäddad i soffan sedan jag gick upp i morse. Dock passade jag på att svänga i hop ett kesobröd (recept finns här) och gräddade i ugnen, eftersom mitt förråd i frysen var slut. Gott till brunch!

Skulle egentligen önskat att jag inte hade någon hunger när man bara måste vila, men såklart var jag mega hungrig som vanligt. Aptiten var det inget fel på, dock så känner man ju knappt smaken. Trisst!

Vill gärna ta mig ut för att bara få lite frisk luft snart, få se om jag orkar. Ska i alla fall blanda en c-vitamin brus i vatten nu. Tror att vitaminer behövs! 

Och för er i farten som behöver energi, måste tipsa er om dessa smarta energi brustabeletter från Self (ni hittar dem här). Grymma! De gav mig en morgonkick varje dag innan mina träningspass i Dubai och Gbg. De kan också ersätta ett par koppar kaffe eller annan energidryck under dagen – mycket koffein. Favorit i väskan! 🙂

Trötta måndagskramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *