Ideal of Sweden – Pink Sunset

Heeej finisar, hoppas ni haft en underbar helg! 🙂 Vet att det varit efterlängtat med lite rabatt på de populära mobilskalen från Ideal of Sweden. Eftersom Janni Olsson Delér släppte sin collection i veckan med 5 sprillans nya mönster på skal, så tänkte jag att det var passande med lite inspiration. Jag valde det pastellfärgade som går i en rosa/lila gradient – en sån där magic sky som jag älskar! Hur fint!? ? Detta påminner mig faktiskt riktigt mycket om de underbara himlarna som vi fick uppleva på Maldiverna. ?

Jag satte på det här skalet idag och det känns så fräscht med ny “kostym” på telefonen. Det finns såklart fler jätte fina från denna kollektion som ni kan se här! Just detta heter Pink Sunset.

Om ni är sugna på att klicka hem ett nytt skal eller någon annan snygg mobil accessoar får ni 20 % på alla produkter på Ideal of Sweden om ni går in HÄR!  – och använder koden BERLIN20 i kassan.

Happy shopping!

Stor kram ♡

___________________________

Inlägget är ett samarbete med Ideal of Sweden.

Dela detta
2 Kommentarer
 1. Ina says:

  Tack för superinspirerande blogg. Skulle vara jätteinspirerande med ett inlägg om lite promenadvänliga kläder och skor såhär på höst och vinter. Tycker det är jättesvårt att hitta varma snygga skor för långa promenader. Vad brukar du ha för jacka/skor/vantar osv. Behöver verkligen lite inspo ?

  Svara
  • Andrea
   Andrea says:

   Tack Ina, vad roligt att höra! 🙂 Det kan jag absolut göra ett inlägg om! Jag kan hålla med om det där, dels är det klurigt att få lagom temperatur när man är ute, hålla sig torr och ha skor som är sköna mil efter mil. Håll utkik så ska jag absolut dela med mig av mina favoriter! 🙂
   Kram på dig ♡

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *