In my bathroom

andrea_berlin_odd_molly_home_sommarboden-7008andrea_berlin_odd_molly_home_sommarboden-7028andrea_berlin_odd_molly_home_sommarboden-7036andrea_berlin_odd_molly_home_sommarboden-7035andrea_berlin_odd_molly_home_sommarboden-7047andrea_berlin_odd_molly_home_sommarboden-7051

Dan före dan, före doppardagen! 2 dagar kvar till julafton. 🙂 Idag fixar jag lite här hemma, tvättar, byter lakan, handdukar osv. Älskar att ha det städat och rent när man ska vara ledig och hemma. Så slipper jag liksom fokusera på det och istället njuta av allt annat.

Hängde upp våra fina rosa Odd Molly handdukar i badrummet idag. Vi har mycket grått på golv och granit i handfaten vilket jag tycker matchar så fint till rosa. 🙂

Just nu spatserar jag runt i mina mjukis shorts och hotelltofflor (skulle tro att jag snart 50 par liggandes i vår walk-in-closet då jag tar med mig minst ett par från varje hotell vi är på… haha). Tycker de är perfekt varma för vårt hus. 🙂

Nu ska jag slå in några julklappar! I morgon blir det träning på förmiddagen, sedan handling av mat och annat gott inför julafton! Längtar…

Stor kram ♡

Handdukarna och badrumsmattan kommer från Sommarboden som säljer Odd Molly Homes sortiment. Mattan ni hittar här och handdukarna här!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *