In my closet

Hej finisar! 🙂 Förlåt att jag varit lite tråkig här de senaste dagarna. Har haft lite sviktande energi, vissa dagar är jag super energisk och andra väldigt trött. Så helgen har bestått av både rörelse och vila. I går var verkligen bara en super lugn söndag. Lördagen bestod av morgongym, en härlig tur i skogen och storkok. Jag lagade pulled beef i ugnen och Jonas gjorde pulled pork ute på grill-röken. Åt en sats på kvällen, sen frös vi in så att vi har riktigt god och härlig höstmat att ta med oss när vi gör weekend trips till Båstad. I helgen åker vi upp igen. Nu var det snart en månad sen vi var där. Längtar faktiskt till vårt lilla myspys ställe! 🙂

Har blivit mycket kläder, skor och grejer här på bloggen på senaste… hoppas ni står ut med det! 😉 Men jag tycker det är så viktigt med nytt & fräscht i garderoben när det är ny säsong. Dessa två tröjor köpte jag faktiskt i somras, på tennisveckan i Båstad och i Stockholm. Och jag har inte använt dem förrän nu. Så sjukt, men det var ju så varmt. Är dock inte så ledsen över det. Hur härligt är det inte att ha lite mysiga pasteller såhär i september? 🙂 

Passa på att önska vad ni vill läsa framöver. Jag skriver, fotograferar och vill inspirera er om det ni vill läsa om helt enkelt. Mer mat, träning, hälsa, produkter, prylar, recensioner, rabattkoder, frågeinlägg m.m? Vill så gärna höra vad ni tycker! 

Mega kram till er ♡

Dela detta
2 Kommentarer
 1. Angelina says:

  Så fint! Du råkar inte veta vad modellen på den grå sweatshirten heter? Eller vart den går att köpa online? Skulle så gärna vilja ha en likadan:)

  Svara
  • Andrea
   Andrea says:

   Tack! 🙂 Javisst är den fin! Den är från Morris sommarkollektion och heter “Lily Liberty Sweatshirt”. Finns i olika färger.
   Du har tur!! Den ligger faktiskt kvar på rea. Finns på Zoovillage.se 🙂
   Kram på dig ♡

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *