Insider Club

Andrea_Berlin_Nu3_Insider_Box-1756Andrea_Berlin_Nu3_Insider_Box-1759Andrea_Berlin_Nu3_Insider_Box-1761Andrea_Berlin_Nu3_Insider_Box-1763

Hej söndag! Gårdagen bara regnade bort… visserligen ganska mysigt för jag känner mig ändå ganska “mosig”. Passade på att träna i vanlig ordning, eftersom det blivit en hel del sött de senaste dagarna. Det är så knäppt, antingen kommer man in grymt bra i det sunda sockerfria flow:et och håller det perfekt. Eller så blir det inte som man tänkt sig. Yes, även om jag är vanligtvis är strikt, blir också mänsklig periodvis och stoppar i mig det jag är sugen på. Men, bara man kommer tillbaka igen så är det helt okej tycker jag!

Fick en överraskningsbox på posten som jag hämtade ut igår! 🙂 Hade inte en blekaste aning vad där var i den så det var verkligen super spännande. Den var från Nu3 Insider Club som jag gått med i. I boxen fick jag ett gäng roliga produkter; en mega förpackning Peanut Butter, Kokosnöts socker, Quinoa, Blomkålschips och en Clif bar-kaka på havre/choklad.

Visste inte ens att man kan utvinna kokossocker ur nektar från kokospalmens blommor. Det ska tydligen ha en kola-likande smak och ett lågt glykemiskt index. Dock kan man inte jämföra det med ett sötningsmedel, utan egentligen ett vanligt socker i kalorimängd eftersom det innehåller fruktos. Men smaken har jag läst ska vara väldigt god. Vet ni något gott man kan använda det till?

Quinoa är väldigt fräscht att blanda i salladen. Har själv inte gjort det så mycket innan, men ska testa nu. Också en sund kolhydrat källa med lågt GI som är bra efter träning. Som sagt, kul att testa produkter man aldrig köpt tidigare och lite inspiration till er 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *