Invitation to Tyngre VII

Hi darlings… fick en så fin inbjudan i brevlådan idag av Tyngre (tack “pappa” Barebells!) som bjudit in mig in till träningsmässan i Stockholm 20-21 oktober. 🙂 Blev eld och lågor tills jag insåg att vi inte har möjlighet att åka upp. Riktigt synd för där händer massor av spännande grejer för alla som är intresserade av träning, fitness och allt som hör till. Dessutom är där intressanta föreläsningar! Åååå jag är så grymt irriterad att det krockar med en annan grej som vi har bokat nästa helg. 

Tänkte därför att jag skulle göra någon annan lycklig av dessa fina biljetter. Alltså 2 biljetter till dig och en vän! Jag kommer dra en vinnare av alla som hör av sig till mig – på ett eller annat sätt. Maila mig: mail@andreaberlin.com, kommentera här eller skicka ett DM på instagram. Välj det sätt ni tycker känns bäst. 

Jag postar dessa tillsammans med en överraskning – direkt hem till dig!

Mer info om eventet hittar ni här!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *