My July favorites

Favorites_Andrea_Berlin-0427Favorites_Andrea_Berlin-0434Favorites_Andrea_Berlin-0452Favorites_Andrea_Berlin-0445Favorites_Andrea_Berlin-0441Favorites_Andrea_Berlin-0448

Hej på er, tänkte att jag skulle dela med mig av mina favoritprodukter så här mitt i sommar-juli! 🙂 Det finns några grejer som jag verkligen använder varje dag. När jag gillar något brukar det bli så att jag gärna köper fler fast då kanske i en annan färg, doft eller smak. Här kommer min lista:

Bodylotion: Både doften och konsistensen i den här krämen från Biotherm är så härlig. Den doftar fräsch apelsin och är väldigt fuktgivande eftersom den innehåller vårdande olja. En stor förpackning och en enkel pumpflaska gör dessutom att det går snabbt efter duschen. Prova om ni inte gjort det – så fräsch!

Träningslinne från Nike: Har köpt detta linne för andra gången nu eftersom den tunna härliga kvaliteten är så skön när det är varmt. När man tränar svettiga konditionspass tycker jag detta är kanon. Gillar dessutom den nya turkosa färgen och att loggon är lite annorlunda.

Träningstopp: Har nu hittat en träningstopp som jag gillar och som håller färgen tvätt efter tvätt. Casall Glorious har jag i både rosa och peach/salmon. Lite fodrad vid brysten och bra stöd. De smala banden gör att den dessutom fungerar under alla träningslinnen. Ett stort plus tycker jag.

Doft: Just nu blir det Clean Cotton T-shirt i princip varje dag. Jag älskar att lukta rent, precis som om man kommer direkt från tvättmaskinen. En doft som jag tycker passar lika bra på gymmet som efter en dusch när man tar på sig slappa sommarkläder.

Nyckelband: Dessa färgsprakande och coola nyckelband kommer såklart från energidrycken Celcius. Eftersom jag dricker en burk varje morgon får de hänga med mina nycklar!

Aminosyror: Det har kommit en ny smak på Aminosyror från Fitnessguru. Smaken av mango känns riktigt somrig och är perfekt i smoothies eller yougurt. Försöker alltid få i mig en dos efter mina träningspass.

Clinique tub: Denna svagt rosa/lila tub har hängt i mitt badrumsskåp under många år. Det är nämligen den absolut bästa cleansing gelén för att få bort make up och foundation. Skummar precis som raklödder, vilket gör att den är dryg och varar länge. Dessutom ingen doft. En kanon produkt.

Shaker/vattenflaska: Vitt, vitt, vitt… vad vore sommaren utan en ren vattenflaska på gymmet. Trots att man kan välja mellan tusen olika färger är vitt riktigt poppis just nu.

Hoppas ni fick lite inspiration en grå juli dag som denna! 🙂

I kväll ska vi iväg och äta riktiga läckerheter – måste fira lite att vi är lediga. Ni får se i morgon…

Kram ♡

Dela detta
5 Kommentarer
  • Andrea
   Andrea says:

   Hej! Va kul att du gillar dem! 🙂 Jag fick ett gäng från Celcius isamband med att de demade drycker på mitt gym. Så jag tror dessvärre att just dessa inte går att köpa. Men du kan ju alltid höra med dem om de finns någonstans… 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *