little.u

Hej sköna söndag! Idag ska jag äntligen visa er den super fina “par-presenten” som jag gav till oss på vår bröllopsdag och i samband med Alla hjärtans dag. Jag beställde två personliga armband från en jätte duktig smyckesdesigner i Stockholm – Ulrika på little.uHon tillverkar silversmycken för hand där alla beställningar blir unika, helt utifrån kundens önskemål. Dessutom har hon så god smak och stil på allt hon gör. Älskar verkligen hennes smycken! ?

Jag ville att vi tillsammans skulle ha någonting som hörde ihop (förutom våra ringar) och som ger fortsatt minne åt vår bröllopsdag. Eftersom både jag och Jonas verkligen gillar armband blev inte valet så svårt. 🙂 Jag tyckte att två starka ord som beskriver kärlek skulle passa fint att ha på silverbrickans ovansida. På hans står det UNBREAKABLE och på mitt står det beYOUtiful. Vacker och okrossbar kärlek.

På silverplattans insida har vi stämplat datumet från Maldiverna 15.02.15 och ett litet ihåligt hjärta. Är sååå nöjd! Visst är de superfina!? 🙂

Just nu har vi mjuka slitstarka silkessnören i dem, men självklart kan man byta ut dem med tiden när de blir slitna. Kanske blir det ett lädersnöre senare framöver. Man kan ju helt enkelt variera! 

För några månader sedan gav vi mamma ett personligt halsband från little.u. som också blev så fantastiskt fint. Sedan julafton har hon haft det på sig varje dag. Kul! 🙂 Så vill ni ha ett personligt silversmycke själv eller ge bort – så tveka inte att lägga en förfrågan/beställning hos Ulrika. 

Kan med andra ord tipsa er om att kika in både little.u hemsidan (här!) och på instagram (här!). Där finns massor av bilder! Det bara fantasin som sätter gränserna för alla fina smycken. Beställningar gör man enkelt via mail och prossesen går både smidigt och snabbt. 

Stor kram ♡

_____________________________________________________________________________________________________

Inlägget är ett samarbete med little.u

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *