I love x-training

Andrea_Berlin_Formtoppen_Skanör_Crosstrainer-

Hej fina ni! Har ni haft en skön helg? Tiden går så fort, men igår tog vi oss till skogen på eftermiddagen för att känna höstluften och se att träden så smått börjat gulna. Älskar skogen på hösten, speciellt när löven fallit och det prasslar under fötterna. 🙂 Vi tog en 10 km runda och fick lite backig terräng. Snabb powerwalk i ca 7:15 tempo och jogg upp i alla backar (bra för rumpan!) Kände att det var en rättså lagom lång runda eftersom vi även tränat ett långpass på gymmet under morgonen. Självklart ska man inte köra dubbelpass för ofta då det tar mycket på krafterna, men vissa helger är det skönt när det handlar om att kunna kombinera turer utomhus och inomhus. 🙂

Det är alltid lika viktigt att fylla på med en ordentlig måltid när man kommer hem. Blir på något sätt ännu godare, när man kommer ut från duschen klar och är klar för dagen. 🙂 Som vanligt är jag noga med att både äta en proteinrik middag samt ytterligare ett kvällsmål senare också. Hungern finns ju där och kroppen behöver det!

I morse körde jag 1 timme x-trainer – blandad jogg där jag varierar att pressa ner fötterna och låta benen jobba, medan jag stundtals springer på tå. Jag vill att hela kroppen är riktigt aktiv – även armar och rygg. Jag vill ha flås, men ligger inte mega högt i puls. Gillar att köra länge och vara uthållig. För mig är x-trainern fantastisk, den gör att jag kan träna mycket kondition samtidigt som jag har en känslig höft och fot. Mjuka följsamma rörelser som är betydligt mer skonsamt än löpning. Efter det blev det en hel del styrketräning eftersom jag körde mycket cardio i går. Idag blev det dessutom fokus på rygg, överarmar, bröst och mage. 

Jag har fått en fråga här på bloggen om jag inte mer detaljerat kan dela med mig av mina träningspass och vilka övningar jag kör. Så jag tänkte det kommer inom kort i ett separat inlägg. Har nämligen märkt att många av er är nyfikna och gillar träning. 🙂

Dags att njuta det sista av söndagskvällen innan det är dags för en ny vecka!

Stor aktiv kram ♡

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *