Love your goals

Semester för mig är att göra precis vad man vill. Varför då inte göra sådant man mår bra utav? 🙂 Att vakna varje morgon av en underbar havsutsikt, klarblå himmel och sol ger verkligen energi här på Kreta. Sover dessutom riktigt gott här, vilket är super viktigt för att orka upp och träna innan frukost. Jag vet att många tycker det tar emot att ställa klockan, att bestämma sig och att göra det.

Så här kommer mina bästa tips för att träna på solsemestern:

♡ Ha fasta tider där du bestämmer att det är träning. För mig är den bästa tiden på morgonen. Då är det fortfarande lite svalt och det finns egentligen inget annat vettigt att hitta på om man inte tar sovmorgon. Efter träningen har man vaknat till liv, man är mjuk i kroppen, stark och har svettats gott.

♡ Lägg fram gymkläderna, skorna, hörlurarna så att du inte behöver rota i väskan på morgonen. Förbred en kall vattenflaska och sätt i hotellrummets kyl. Ha någon form av energy att dricka innan du ger dig iväg. Tex brustabletter som enkelt blandas med vatten. Jag använder de från Self Omninutrition och gör en liten sockerfri shot. 120 mg koffein per tablett. 

♡ Planera ditt pass tidsmässigt. Lägg upp en plan hur du ska köra när du väl kommer in i gymmet så att du inte slösar bort tid på att fundera. 

♡ Känn känslan mentalt redan innan du går dit. Tänk inte “åh jag är trött, det kommer kännas jobbigt” utan just på de stunder där du bara matar på och fått ett super flow. Mental förbredelse alltså!

♡ Vill man vara lite aktiv under eftermiddagen när det är som varmast tycker jag det är super skönt att simma. Det svalkar och man blir inte svettig. Jag brukar köra 30 minuter vid 16-17 tiden.

♡ Sist men inte minst: Älska dina mål! Och va dig själv!

Precis innan jag satte mig här och bloggade var vi ute i eftermiddagssolen och plåtade bilder. Älskar att fylla datorn med massor med material som jag kan dela med er framöver. 🙂 Lovar att det kommer bli härlig feeling härifrån.

Stor medelhavskram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *