Lovely seaview

Hej säger jag från Medelhavet och denna vackra utsikt på Kretas nordligaste spets! Egentligen kan jag erkänna att dagarna här nere bara flyter på i mystempo (förutom att vi är i gång och får upp pulsen rejält på morgonkvisten). Så tänkte kanske att en ”Veckans Greklands-lista” skulle passa idag.

Veckans mående: Kan erkänna att jag sällan känt mig så utvilad. När jag är utvilad som återhämtar sig min kropp på ett helt annat sätt. När jag flög ner hade jag ganska mycket värk i musklerna efter idrottsmassage och kände mig allmänt lite sliten. Vet inte vad det är som gör att värmen på solsemester ger väldigt fin återhämtning. God nattsömn, magnesiumtillskott och mental energi tror jag är nyckeln!

Veckans wow: Att strosa runt på hotellområdet kvällstid. Det är så coolt och vackert. All design och arkitektur kommer verkligen till sin rätt. Ett kvällsinlägg härifrån kommer snart det lovar jag.

Veckans outfit: Så mysigt att kunna gå i shorts, vilket jag aldrig gör hemma. På kvällarna är det fortfarande supervarmt så njuter av att bara kunna ha kortärmat. Största delen av tiden är det dock bikini-time.

Veckans söta: Här har faktiskt inte varit så mycket sött som frestat mig. Det godaste i söt väg jag äter här nere är en krämig bananglass och små magiska vitchoklad/kokoskuber. Ska jag vara ärlig längtar jag mest efter svenskt naturgodis och choklad. Just sådant som de inte riktigt har här.

Veckans snack: Trots att vi bor på all inclusive så har jag ändå resväskan laddad med sockerfria proteinbars. Sen blir det färsk frukt som det bjuds på massor här.

Veckans träning: Medelintensiv cardio på morgonen i kombination med stryketräning. Vissa dagar något högre tempo och intensivitet än andra. Varierar och känner hur mycket energi kroppen har. Trots bra AC blir det riktigt svettigt. Dricker nästan 2 liter vatten under passet. På eftermiddagen lågintensivt ca 30 minuter.

Veckans insikt: Trots att Jonas och jag är väldigt olika på många plan har vi gång på gång kommit underful med hur lika vi tänker i olika situationer. Kul! Speciellt när man nämner det samtidigt.

Veckans i-landsproblem: Sysselsätta sig i solstolen medan sitt sällskap ständigt sover eller är så ljupt inne i sin bok att det känns som att prata med en vägg. Är det någon av er som vill sällskapa mig? 🙂 Alltid samma problem när vi är på semester… haha.

Bikini kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *