Lovely weekend trip

Heeej! Tittar äntligen in efter helgen… Alltså åååå vilken underbar weekend vi fick i Göteborg! Sällan som allt klaffar och blir så bra. 🙂 Det blev verkligen en fullmatad helg som bestod av en så härlig mix. Typ allt mys man kan önska sig. Var förstås inte alls duktig på att ta några bilder, blev bara några enstaka med mobilen, så ni får hålla tillgodo med dessa som kom ut på min instagram storys. Sorry!

Hade dock önskat att jag fotograferat från den super duper goda frukosten på Clarion Post. Men vi var alldeles för sugna på att äta och inte styla… haha. Alltså, den är nog en av de bästa här i Sverige. När man åker dit får man verkligen ta tillfället i akt och njuta av allt de har. Älskar deras egna granola med honungsrostade nötter! Den på en mix av tjock kvarg och keso + bär . Dröööm! ?  Sen blev det ju en lite matigare tallrik med bla; ägg, skagenröra, chark och kalkon. Avslutade med sött och gott – små plättar m nutella/grädde, nybakade geggiga smördegsknyten, varma kanelbullar på smördeg… och de har till och med lösgodis på frukosten. Vi hade ju varit uppe sedan kl 06. 45 och tränat på Skönhetsfabriken så var riktigt gott med “brakfrukost”. Kändes verkligen som det var dags för att njuta till max av att bo på hotell. 🙂

Det blev med andra ord en weekend med shopping, god mat, träning, nya upplevelser, hästhoppning och soligt väder. På söndags morgonen tränade vi igen i gymmet. Där var knappt någon mer än vi – så härligt! Sedan tog vi oss ut i solen och det krispiga kalla vädret, en långpromenad genom Göteborg och parken “Slottskogen”. Kul att se lite mer av staden och att vi kunde mappa upp en varierad 12 km runda. Perfekt att vi dessutom hade kvar rummet hela dagen för att mellanlanda där igen innan vi skulle avsluta söndagen på Scandinavium. 

Nu är det full rulle igen här hemma. Men så härligt med små resor, ibland räcker några dagar. Blev verkligen sugen på att planera någon ny trip… Hatar verkligen snön som kom nu, längtar ännu mer efter vår!

Tänkte kanske lägga upp lite bilder på de våriga grejerna som fick följa med hem från shoppingen… Skulle ni vilja se!? ☺

Kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *