Lunch at Babel Deli

Andrea_Berlin_Babel_Deli_Stockholm_Libanesisk_mat-2441Andrea_Berlin_Babel_Deli_Stockholm_Libanesisk_mat-2443Andrea_Berlin_Babel_Deli_Stockholm_Libanesisk_mat-2444Andrea_Berlin_Babel_Deli_Stockholm_Libanesisk_mat-2446Andrea_Berlin_Babel_Deli_Stockholm_Libanesisk_mat-2448

Hej på er! Äntligen har jag lite mer ny energi att titta in här. Vi hade en helt fantastisk vistelse uppe i Stockholm, tre hela dagar – med shopping, restaurangbesök, träning, promenader och träffa vänner/ min syster. Blev verkligen nöjd med vår trip och kom hem med lite nya småsaker som jag shoppat på stan.

När vi var på väg till flyget sent på söndagskvällen var jag så trött att knappt benen bar mig. Vi tog med en take away Poké Bowl från stan (Hawaii Poké), fantastisk god med rå tonfisk och bla sjögräs, ingefära, soyabönor, zoodels och wasabi-majo. Sååå fräsch och smakrik! Har ni inte testat det, så måste ni! 🙂 Åt den flygplatsens lounge, sedan däckade vi i stolarna där. Kände redan då hur utpumpad jag var… Och nu i dagarna när vi kom hem har jag varit sjuk och inte alls mått bra. Blandade känslor! Uchhh, men idag känns det något bättre.

Jag hade ju med mig kameran i Stockholm och ser nu när jag går igenom bilderna att jag bara fotograferat mat… så roligt haha. 🙂 Så ni får stå ut med lite sådant. Ska försöka varva lite, det lovar jag! Har några fina grejer från min shoppingbag som jag också tänkte skulle få komma upp här – sedan såklart min födelsedagspresent som jag är väldigt glad för! 🙂

Bjuder på lite bilder från vår härliga fredagslunch på ett av mina favoritställen – Babel Deli. Riktigt god och fräsch libanesisk mat. Ett ställe där man kan peka vad man vill ha från delin och de sätter ihop en personlig sallad eller meze tallrik. Ett koncept helt i min smak! 🙂

Stor kram ♡

På den här salladen valde vi tabbouleh, falafel, rödbetsbiffar, små lamfärsspett, grillade kycklingbitar, hummus, muhammara (paprikaröra med valnötter) och deras tamarid&chili dressing. Till det drack vi mynta te.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *