Madrid shopping

andrea_berlin_madrid-1955andrea_berlin_madrid-1956andrea_berlin_madrid-1957

Heeej! 🙂 Kom fram till Madrid i går. Lite ljusare kvällar och inte så kallt. Skönt att bara kunna ha tröja på! 🙂 Hotellet är super fint! Jätte lyxigt rum med ursköna sängar. Var dock uppe rättså tidigt i morse för att gymma 7.30 men eftersom man inte har så bråttom i Spanien hade tydligen frukostbuffén fortfarande öppet närmre 11.15 så tror jag det blir chans att sova en aning längre i morgon… Mys!

Har haft en lång härlig dag på stan. Shoppingen är sjukt bra! Så mycket exklusiva butiker, varuhus och märken som jag inte sett förut. Så vi promenerade runt och kollade mellan kl 12-17, så nu är jag alldeles mör. Besökte ett smoothieställe på eftermiddagen och tog en riktigt god protein bowl som mellis. Kanon! 🙂 Kommer bilder därifrån snart.

Var helt blöt om fötterna när vi kom tillbaka till hotellet. Shit vilka ösregn det har kommit. Så nu har det fått bli en varm dusch och snart ska vi göra oss redo för lite middag. Hoppas det blir bättre än i går, för då var det en riktig katastrof. Uchh, vilken dålig mat. Skickade ut det i köket och sura och småhungriga därifrån. Första gången Tripadvisor hade riktigt fel. 🙁 Idag går vi nog på egen magkänsla!

Hoppas ni har en underbar lördag!

Stor kram ♡

Ps. Kan ni se oss i skyltfönstrets spegling? 😉

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *