Mango power

Andrea_Berlin_Mango-8884Andrea_Berlin_Mango-8879

Hej, hur mår ni? Själv är jag fortfarande halvsjuk, något bättre idag, men otroligt trött. Jäkla förkylning! 🙁 Trodde ju att jag skulle klara mig i år. Men som tur har det inte satt sig på halsen, vilket har gjort att jag tagit mig ut på några små promenader i alla fall för att lufta mig. Tror det var över ett år sedan jag missade att vara på gymmet en endaste dag. Ja, ni hör, mitt andra hem… 🙂 Men jag håller verkligen tummarna för att jag kan orka ett pass i morgon för jag vill verkligen(!) komma igång nu. Jag har varit i viloläge med min dator sedan i måndags. Tråkigt!

För alla andra känns det som helg i morgon, för mig känns det inte som veckan riktigt börjat. Har fått en del jobb gjort från soffan, men har ändå helt fel känsla för fredag. Men inte att klaga, bra att kunna ladda upp.

Passade på att frysa in alldeles färsk mango förra helgen. Det är ju så otroligt gott! 🙂 Dock är det ju kolhydratrikt, men så härlig natulig sötma och krämighet. En favorit att blanda i fruktsallad i alla fall på helgen när det kan vara lite lyxigare. Jag tärnade och styckfrös på en skärbräda för att kunna ha till fler gånger. Blir så mycket godare än att köpa färdigfryst.

Har förresten en kul grej till er läsare på gång. Något som dyker upp snart… Stay turned! 😉

Krassliga kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *