Mayfair Clutch

Andrea_Berlin_Ideal_of_Sweden_Rabattkod_Atun_Collection_2017_Mayfair-2490Andrea_Berlin_Ideal_of_Sweden_Rabattkod_Atun_Collection_2017_Mayfair-2499

Heeeej, hur mår ni efter helgen? Här har det varit en mysig helg och en måndag med full fart. Så nu äntligen kan jag titta in med en liten kul grej till er. 🙂 Nu när det börjar bli höst är det extra trevligt att uppdatera sina accessoarer tycker jag. Har faktiskt gett min mobil bättre förutsättningar för att inte frysa… hehe. Tyckte bara detta plånboksfodral från Ideal of Sweden var så fint – och dessutom så praktiskt!

Detta är så smart när man bara vill ha plånka och mobil med sig. Allt i ett, som dessutom ser ut som en liten elegant miniväska. Blev förvånad över vilken fin läderkvalitet och stabilitet som det har. Dessutom blev jag grymt imponerad när jag efter ett tag märkte att man kan ta loss det svarta mobilfodralet från “väskan”. Det sitter nämligen med en magnet. Alltså, hur bra!? 🙂 

Så när man sticker till gymmet kan man ha ett tåligt gummiskal för att sedan snabbt lägga i telefonen i fodralet igen. Baaam, så sitter det fast med magneten.

Är ni sugna på att beställa ett “Mayfair Clutch” eller något annat skal från nya kollektionen så får ni 20% med min kod: BERLIN20 genom denna LÄNK!

Koden är giltig fram till den 22 oktober. Happy shopping!

Se fler plånboksfodral i andra färger HÄR! Och de nya vanliga skalen från höstkollektionen HÄR!

Rosa kramar ♡

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *