Meeting with my team

Andrea_Berlin_Ann_Sofie_Oscarsson_Riders_Boost_Camp_team

Söndag kväll, klockan snart midnatt och det har varit full rulle hela dagen planeringen av vårt stora event. 🙂 Idag träffades vi för ett långt möte igen och nu börjar alla bitar falla på plats. Allt marknadföringsmaterial har blivit klart för att komma ut på webb och sociala medier. Imorgon måndag går all tryckt reklam i pressarna och i veckan kommer mässmaterial såsom roll ups och beachflaggor som vi ska ha på Falsterbo Horse show. 

Ja nu börjar ni väl undra vad vi håller på med!? 🙂 I några månader nu har projektet varit hemligt men nu ska det äntligen släppas och vi alla tre är så taggade. Håll koll här på bloggen under måndagen så får ni se!

Måste också säga att jag är så otroligt tacksam och glad att få göra det här projektet med två helt fantastiska tjejer – Ann Sofie Oscarsson (hemsida här) och Johanna Lassnack (blogg här). Ann Sofie är svårklassryttare, erfaren hopptränare och en inspiratör för unga tjejer i ridsporten/fysträning. Johanna är mental coach och den mest anlitade föreläsaren inom ridsporten. Världens gladaste och härligaste prick! Ni kommer få veta mer om mina grymma vapendragare under tidens gång. 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *