Middle of August

Hej finisar! 🙂 Känns som vardagen börjat lite smått igen och det är mycket som händer. Men samtidigt kul eftersom sommaren faktiskt känts lång. Tänkte att jag skulle köra en “veckans lista” nu när Augusti är i full gång.

Veckans känsla: Så glad och förväntansfull inför hösten. Allt med Båstad har verkligen varit super kul, men har tagit extremt mycket på krafterna. Jag körde verkligen full gas på allt jag gjorde förra veckan, både i träningen och i vardagen, så jag fick en liten utmattning när jag kom tillbaka i början på veckan. Men idag har det känts bättre. Tyvärr hinner jag aldrig känna sånt innan det är lite sent. Denna vecka och helg ska förhoppningsvis inte bli lika intensiv.

Veckans bästa: Lika underbart som det är att bo borta är det att komma hem till sin vanliga säng. I vår stora 105 x 105 cm säng här hemma sover jag som en prinsessa, speciellt med AC i sovrummet. Inte klokt vad viktigt det är med trygghet när jag sover. Ett nytt ställe har ju alltid nya ljud, temperaturer osv som gör att jag inte riktgt sover så djupt.

Veckans inköp: Vi fortsätter köpa grejer till lägenheten. Hoppas förstås snart vi är klara för det har blivit väldigt mycket utgifter nu. Man känner inte sig så rik för närvarande, men ack så glad man blir (både nu och senare) när man gör allt ordentligt och snyggt. Nu är det fokus på inredning till badrummet. Där behövs en liten styling för att få upp känslan. Tanken är att ta med det sista till helgen och fixa. Vill ni se hur det blivit sen!?

Veckans jobb: Nu ska vi jobba en marknadsföringsplan för hösten. Planera in event och goodie bags som vi ska synas på. Om du vill tipsa om något träningsevent som passar våra varumärken, tveka inte att maila mig!

Veckans träning: Eftersom jag har varit lite trött i dagarna har jag försökt lyssna på kroppen och tagit lugnare pass. Styrketräningen har jag inte prioriterat, så mest lagt fokus på 60 min jogg på crosstrainern. Trodde kanske jag skulle kunna lägga in någon cykling på racern också i veckan, men har varken haft tid eller ork. Så tänkte ta mina kvällsturer i Båstad istället. Dessutom ska jag lägga in en riktigt lång power walk i naturen där. Andas natur! Behöver ta en dag med lite mindre flås, lite mer lågintensivt, men då istället ett lite längre pass. Schemat blir nog såhär:

Torsdag och Fredag vanliga gympass (kondition + styrka) + fredag kvällscykling. Lördag morgon: Utomhus träning + kvällscykling kväll. Söndag förmiddag: gympass.

Veckans favorit outfit: Strech jeans + min nya Morris t-shirt + mina rosa/blå Nike sneakers. Casual helt enkelt.

Veckans mat: Har ätit räksallad två gånger denna veckan. Så fräscht och gott! Se bara denna från Restaurang Sand i Båstad. Kanske inte alltid tillräckligt mättande om man tränat hårt under dagen. Då brukar jag komplettera med en protein bar efteråt och senare på kvällen ytterligare ett matigt nattmål. I morgon ska vi äntligen ha “nypremiär” efter grillförbudet. Så nice! Tänkte göra lammspett med färsk rosmarin. Till det grillad aubergine, svamp, haricot vert, färska rödbetor, bladspenat samt min bönhummus. Kom på nu att jag ska dela receptet på den. Så god och så lätt att göra!

Lovar att titta in här snart igen… Kul grejer på gång kan jag lova! ?

Tveka inte att lägga en kommentar eller skicka ett meddelande här via bloggformuläret för att önska vad ni vill se och läsa framöver!

Mys kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *