Midsummer p.m.

Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_frukostbuffe-1584Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_frukostbuffe-1587Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_frukostbuffe-1597Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_frukostbuffe-1591Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_frukostbuffe-1594

Godmorgon midsommar! 🙂 Fick hoppa upp tidigt ur sängen idag (morgontrött de lux…) för att hinna gymma, packa grejer och  brucha innan vi ska köra iväg mot sommarhuset. Mina pass har verkligen inte varit kul denna vecka, höftmuskeln spökar efter vi körde terrängträning i Båstad. Blev nog en liten överbelastning. Så nu är det verkligen att bara trampa luft, inget motstånd. Suck! Men det kommer gå över, jag vet, bara fråga om när…

Blir en del matbilder här på bloggen, men det är ju just för att det går hand i hand med träningen och den livsstil jag vill leva. Tvingar mig aldrig till att äta sunt, utan det är verkligen det jag gillar och mår bra av. Sedan vill jag självklart “krydda” vardagen då och då med något sött också – det är ju mina största cravings! 🙂 Men har med tiden lärt mig vad min kropp reagerar på och vad som egentligen bara ger en extra boost för kroppen.

Sen har jag fått frågor om jag äter precis den mängd som är på bilderna, och nej det gör jag inte. Lägger alltid upp i omgångar, speciellt när det är fototime. De som känner mig vet att jag äter som en häst. Så tre gånger så mycket som bilderna visar brukar nog stämma mer med verkligheten. 🙂

När vi kommer in på det här ämnet om wellness, kost och hälsa vill jag egentligen bara berätta en urspännande sak för er. Men det får dröja typ en vecka till – sen smäller det och blir offentligt! Nästa vecka görs marknadsföringen… sen får ni se! 🙂

Hoppas ni får en riktigt mysig midsommarhelg! 

Kramar ♡

Bilder från den härliga frukosten på Hotell Riviera Stand. Är det någon mer än jag som älskar när det finns så här många härliga toppings på buffén? ?

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *