Midsummer with seafood buffet

Hej fina ni, hade ni en trevlig midsommarafton igår? Jag måste säga att det är alltid lika magiskt att komma till Riviera Strand och äta skaldjur. Något av det bästa jag vet! ? Råvarorna håller toppklass och så goda smaker. Kan ni tänka er att äta så många humrar eller havskräftor ni vill? Det kallar jag verkligen lyx!

På buffén stod det uppdukat två olika soppor som jag började med, en kraftig på hummerfond och en lite mer gräddig till musslorna. Båda riktigt goda! Jonas började med ostron som han älskar. Något som de också har på buffén – galet! Vi firade lite med bubbel i glasen. Sedan åt vi massvis av skaldjur – rökta räkor, kokta räkor, krabba, havskräftor, musslor och min favvo humrarna! Som tillbehör blev det aoli, paj, sallad, lagrad ost, lövtunnt knäcke med vispat smör. 

Vi åt till vi var riktigt mätta kan jag säga. Det går liksom inte att låta bli när man har chansen. 🙂  Men eftersom de har så otroligt god mjukglass här (som man dessutom kan ta själv utav) toppade vi middagen såklart med det. Även mer än vända…. Puh, så mätta, men så underbart gott!

För att smälta maten blev det en mysig promenad ner till Båstad hamn medan solen gick ner. En lugn kväll med massor av njutbara godsaker! 🙂

Önskar er en mysig midsommardag – ses snart igen!

Stor kram ♡

_______________________

Alla inlägg från Riviera Strand på andreaberlin.com är i samarbete med Scandinavian Resorts/Rivera Strand. Om ni är sugna att prova denna härliga skaldjursbuffé – kika HÄR!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *