Moroccan tea

Äntligen tittar jag in igen här från Marocko! 🙂 Dagarna varvas med sol & bad, träning, avkoppling och mat. Precis som en semester ska vara! Tyvärr har jag dock inte mått så bra de senaste dygnen då jag blev rejält magsjuk i förrgår natt. Kände redan under de två första dagarna att min mage inte var i balans och efter dag 3 spårade den ur helt. Den natten var inte rolig kan jag lova! 🙁

Skulle inte vilja äta utanför hotellet med tanke på bakterier, men på hotellet är ju hygienen noggrann. Vi har fått många dagar med  fantastiskt god mat. 🙂 Häromdagen åt vi många olika marockanska grytor med långkokt kyckling, oxkött och lamm. Helt fantastiska kryddningar med blandad sötma och sälta. Sådant man aldrig äter hemma. Fick då äntligen äta en god hummus också! Bufféerna är fina, men nu de senaste dagarna har jag faktiskt hållit mig borta helt från kött, fisk och skaldjur för att lugna magen. 

Frukosten för mig har enbart bestått av yoghurt, scramble egg och pannkakor. Pannkakor var det ända jag var sugen på efter magsjukan…. hehe. Frukosten är en blandning mellan amerikanska onyttigheter och sådant som marockanerna själv äter. Mycker vita kolhydrater och socker i alla dess former. Men självklart kan man äta lite som är ”rent”, men då har man lite mindre att välja på. Så nu när det är semester blir det något annorlunda från hemma. Men eftersom jag tappade ganska mycket vätska av magsjukan har det inte gjort något för mig att äta lite energitätare.

Det marockanska mynta teet serveras även på frukosten i fina kannor, vilket är väldigt populärt. Jag dricker det gärna men mest på eftermiddag och kväll. Dessutom är de ju så eleganta i sitt silver!

Ikväll är det barbeque night här på hotellet och all mat ska grillas ute vid poolen. Ska bli spännande att se hur det blir. Kommer visa er fler bilder efterhand, det lovar jag! 🙂

Marocko kramar ♡

___________________________

Dessutom vill jag passa på och påminna er om att ni kan beställa vad ni vill från Ideal of Sweden alla mobil tillbehör och få 20% rabatt med min kod BERLIN20. Använd denna LÄNK om ni vill ha rabatten och ange koden i kassan. Giltig tom 15/11.

Innan vi reste fick jag hem bland annat detta härliga lila skalet till min nya IPhone 8 plus (ååå vad jag älskar att ha en större telefon!).

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *