Moroccan vibes

Andrea_Berlin_Hyatt_poolAndrea_berlin_Hyatt_Taghazout_BayMarocco6Andrea_Berlin_Taghazout_AgadirMarocco7

Hej lördag! 🙂 Helt galet vad det regnar nu, hösten kom på två sekunder bara för att det blev september. Sitter inne och myser idag, vilar efter förmiddagens träning och läser min nya bok (super intressant, ska snart visa er – handlar just om träning, mat och prestation). Igår var jag hos sjukgymnasten och fick laserbehandling i båda lår- och knämuskulaturerna, så det känns ordentligt idag att kroppen arbetar med reparation och återhämtning. Det blev en rejäl överansträngning när vi var i Stockholm, vilket såklart påverkar energi och kraft.

Ni vet att jag berättade om att vi skulle resa i höst… och ja, det var ju min födelsedagspresent som vi bokade då. Vill inte berätta förrän jag fyllt år, men nu när regnet piskar mot rutorna är det inte helt fel att veta att vi ska njuta av MAROCKO den 1 november. 😀 Ska bli så spännande att komma dit, eftersom jag varit nyfiken på det länge. Älskar den vackra arkitekturen och för att inte tala om maten! När vi åker ska det tydligen vara perfekt säsong, dvs ca 25 grader och i princip inga regndagar alls. 🙂

Vi har valt att bo på ett modernt 5 stjärnigt hotell som ändå får in de marockanska influenserna i inredningen. Mycket stora fönsterpartier, högt i tak, strama moderna rum med ljusa marmor badrum. Utsikten är verkligen magisk. Den riktiga marockanska atmosfären lär vi insupa tillräckligt när vi går utanför hotellet. Är det någon mer än jag som är alldeles kär i deras underbara kakel och keramik? Ögongodis! Har ni tips vad man inte får missa när man åker dit – tveka inte att lämna en liten comment. ?

September kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *