Active weekends

Hej vänner, tittar in här efter en helt galen vecka. Känns nästan som jag jobbat dygnet samtidigt som jag sovit lite. Så är riktigt sliten! Stressen har lite ätit mig inifrån känns det som. 

Denna helgen är massa vårfix som gäller i kombination med träning såklart. 🙂 Har nu avklarat dagens gympass, fått lunch i magen, städat hela huset, tvättat… osv. Shit vad stressad jag blir av att se all smuts som vårsolen avslöjar. Ibland är det jobbigt att va så pedantisk… haha. Dessutom måste jag fixa klart bokföring för det egna bolaget i helgen.

Förutom allt, har vi nyss tagit in ytterligare ett nytt hudvårdsmärke till Sverige som ska lanseras nu i vår hos olika webshops. Håller tummarna att det faller återförsäljarna i smaken. Bland annat så innehåller serien 3 st anti-acne produkter. Vilka jag tror stenhårt på! Dags att erbjuda marknaden något bättre och naturligare än Clerasil. Själv använder jag en hel del sådana produkter även om jag inte är tonåring längre. Är ni nyfikna på vad det är för något – ta en kik på instagram här!

Jonas är ute och fixar vårsnyggt i trädgården nu innan det är dags för en lång prommis. Ska bli helt underbart att gå i solen! Imorgon blir det gym på morgonen och förhoppningsvis sen en långrunda på racercykeln om det inte blåser allt för mycket. Aktiva helger älskar jag! 🙂 Ska bara försöka ta igen lite sömn också. Med tanke på att vi går in i sommartid imorgon får jag försöka prioritera tidiga kvällar nu. Återhämtningen för både träningen och det mentala sker ju nattetid, inte att glömma och underskatta!

Ha en underbar helg!

Stor vår-kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *