My new Bianchi

Heeej, hur mår ni? Idag när jag kom hem från gymmet hade min fina julklapp kommit och stod uppackad. Alltså, wow vad fin den är! ? En sprillans ny Bianchi Racer cykel! Som ni vet köpte ju Jonas sig en riktigt fin Bianchi i höstas och jag som är cykelälskare blev ju så avis. Jag ville ju också med ut på vägarna. Men hösten och vintern kom snabbt och säsongen var över…

Önskan om en Bianchi har ju såklart funnits sedan dess, men vågade faktiskt inte skriva den på önskelistan då det var ganska “stort”. Men eftersom jag har världens underbaraste man och familj så gick de ihop och köpte den här till mig. 😀

Eftersom jag har en vit “vanlig” cykel sedan innan tyckte jag det var snyggt med silvermetalic, dessutom detaljerna i turkost som blir pricken över i. Älskar fullkomligt turkost! Hela vårt hem är snart turkost och vitt…haha.

Så nu har jag lite tid på mig innan våren kommer och köpa byxor, hjälm och skor. I går var vi och provade hjälm, så jag tror jag vet vad det blir för någon. Dessutom hittade jag en ursnygg funktionströja från Under Armour i turkost (såklart!) på rean igår. Perfekt till vårens cykling! 🙂

Är ni igång med träningen och ny sund mat efter jul? Vi vände direkt på juldagen, då hade vi ätit mängder av gottis 4 dagar på rad. Så nu känns det bara skönt att äta cleant igen! Tänkte det är dags för lite pepp och motivation inför det nya året. –> Så ett inlägg om kost/hälsa/träning är på gång! Vilka frågor ska jag ta upp? Tveka inte att ge önskemål! 🙂

Stor kram ♡

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *