New box for sport

Nu3-7701Nu3-7708Nu3-7725Nu3-7730

Hej mina vänner! Det fanns ju ett annat stort paket som jag också hämtade ut på posten häromdagen… 🙂 Tungt och fullt med nya intressanta produkter. Med den här lådan tänkte jag testa mig fram hur man kan använda dem på ett gott, nyttigt och bra sätt – lite inspiration både för er som tränar eller för er som vill ha komplement och idéer till den vanliga kosten.

Jag älskar verkligen att testa nya grejer, det är alltid lika kul för jag är så nyfiken av mig. Det första jag gjorde var att ta fram en sked. Måste smaka… vad kan man göra för kul med de här? 🙂 Gillar att mixa och kombinera för att se hur man kan få fram nya nyttiga favoriter.

Tycker det är super roligt att Nu3 kontaktat mig och skickat denna fullmatade låda! 🙂 Och detta är bara en pytte liten del av alla produkter som de säljer på webben. Jag är grymt imponerad av det enorma sortimentet  långt ifrån enbart träningsprodukter, utan allt för kropp och hälsa!

Om ni hittar något ni gillar får ni 10 % rabatt på hela sortimentet om ni uppger koden: SEP10NU3 (gäller hela september månad) Bra va? 🙂

Snart lovar jag berätta vad jag tycker om det här:

Nutri Shake – Lchf protein meal anpassat för kvinnor ? Nu 3 Whey Protein vaniljsmak ? Nu3 Ekologiska chia frön  ? Joint & Cartilage – Glukosamin, kondroitin och MSM i en tablett ? Helhetshälsa Järn

Kram på er ♡

Dela detta
2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *