New colors of my favorites

Heeej på er! 🙂 Jag känner verkligen att det gäller att pigga upp sig själv så mycket det igår i det här tråkiga januarimörkret. Färg gör så himla mycket tycker jag! Nu när man är lite blek får inte vara för skrikiga färger, utan sådana mjuka mysiga pasteller.

Ni kommer kanske i håg att jag hittat en fin turkos funktionströja för träning/cykling. Så här ser den ut! Tunn, lite silkigt tyg som är så härligt svalt att ha på sig. Detta är verkligen mina favoriter när det gäller tränings t-shirts som jag tycker passar perfekt när man tex är ute och powerwalkar och vill ha något skönt under som andas och inte blir fuktigt.

Dessa t-shirts från Under Armour har jag haft i andra färger sedan innan och är så nöjd. Finns även i svala linnen. Riktiga favoriter som jag använder hela tiden och tvättar gång på gång. Ingenting händer, fortfarande lika fina. Så nu får dessa två pigga upp lite innan vårsolen kommer fram. 🙂

Hoppas ni har en härlig helg & njuter av såväl träning som avkoppling!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *