The new generation magnesium

Heeeej! Äntligen! 🙂 Jag ju lovat att uppdatera er så snart OSIMAGNESIUM går att shoppa på nätet. Från och med idag lyfter vi HappyGreen som återförsäljare av våra produkter. Riktigt bra webshop som erbjuder snabba leveranser och såklart fri frakt. Vi kommer presentera en fulländad återförsäljarlista på hemsidan inom kort. Hoppas ni har lust att prova – tror verkligen ni kommer gilla dem! 🙂

Det är så mycket som händer och ska planeras just nu, vilket är kul! 🙂 Nu kommer vi satsa fullt på att promota serien så mycket vi bara kan. Ni hittar produkterna HÄR!

Notera! Några produkter ligger just nu inte i listan – body butter kommer in i shopen inom kort! Bla Cooling Lotion hittar ni hos Naturligt.se HÄR!

Dessa fyra är mina favoriter som jag använder till olika tillfällen.

  • Cooling Lotion masserar jag in på framförallt höft, benmuskulatur, knän och hälsena efter mina träningspass. Här behöver min kropp extra hjälp för återhämtning. 
  • Body butter när jag känner mig extra torr. Denna är dessutom berikad med MSM – extra boost för leder och muskler.
  • Body Lotion med tillsatt D-vitamin passar super efter en morgondusch för extra energi.
  • Body lotion (kvällslotion) med Melatonin, D-vitamin och MSM. En riktigt innehållsrik kräm för maximal avslappning efter en lång hektisk dag. 

Notera dock att jag bara använder en produkt per dag, då jag får i mig dagsbehovet av magnesium genom bara två teskedar. Men det är såklart inte farligt om man råkar applicera något mer. Så produkterna är mycket dryga & grymma! 🙂

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *