Next destination

Andrea_Berlin_Travel-2407Andrea_Berlin_Travel-2408Andrea_Berlin_Travel-2410

Hej lördag! 🙂 Morgonen har bestått av ett härligt cardio pass. Så svettigt och skönt när man är klar och äter en smarrig lunch efter. Gjorde min egna ceasarsallad, egentligen ingen riktig sådan utan en specialare som jag moddat ihop och tycker är så god. Hackad färsk spenat, tärnade babytomater och hackade stekta skogschampinoner nervända i en cecsarsås som jag blandat ut med ricotta. Salladsberget toppar jag med 200 g egentillagat kalkonbröst och 50 g strimlad lagrad serrano skinka. Så fräscht, mättande och gott! 🙂

Ni vet ju att vi strök vår semestertrip till västkusten på semestern. Efter det har det varit många olika funderingar på vad nästa resa istället ska gå. Första tanken var Mallorca/Palma där jag hittat ett fräckt hotell. Men varken jag eller Jonas hade det där riktiga suget för att lägga oss på en solstol redan i slutet på augusti. Även om Palma är underbart känns det som jag “kan” det ganska bra eftersom jag varit där många gånger, plus att jag jobbat som webbredaktör för just Mallorca i början av min journalist “karriär”.

Igår bestämde vi oss, nu är resan bokad! Baaaam! 🙂 Känns galet att vi hittade ett ställe som vi verkligen blev toknöjda med båda två. Det här landet känns så HETT just nu och som en betydligt större upplevelse. Kommer bli så coolt att resa dit! Avslöjar senare vad det blir för något, då det kommer vara en del av min födelsedagspresent… hihi. ?

I kväll rullar vi till sommarhuset på Kullaberg och ska till goda vänner på middag. Hoppas ni också får en toppen weekend!

Stor kram ♡

Vad tycker ni om de här söta bagage taggarna? Jag kunde inte motså dem… In love! 10 dk på TGR. Fynd! 🙂

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *