No one is you

Heeej lördag! Tänkte faktiskt bara titta in med ett litet peppande inlägg idag. Det gäller faktiskt att vi påminner oss att vi alla faktiskt är unika. Sociala medier, bloggar, profiler… vi matas av sådant som vi försöker försköna. Det gäller att kunna ta till sig inspiration och kunskap och sätta den i relation till sig själv. Jag har tidigare skrivit en mening som säger “det gäller att kunna särskilja inspiration och mental stress”. För det är faktiskt det som mycket handlar om. Det som någon annan gör måste jag också göra, det som någon annan gör måste fungera likadant på mig osv. Nej, det gör det inte. Kanske insuper du mer stress än inspiration? Vi är alla olika i våra sinnen, kroppar och åldrar. Vi har också olika erfarenheter och bakgrund i bagaget. Vi går också igenom olika stadier i livet som kan förändra.

Med detta menar jag inte att vi bara ska säga till oss själva att vi duger gott som vi är, jag behöver inte anstränga mig. Allt i livet kräver lite kraft för att komma vidare, nå mål, inte gå baklänges osv. Men det vi ska göra är att lära oss vad som är våra egna starka drivkrafter. Sortera och prioritera! Vad är det som du mår bra av att göra? Vad är det som du mår bra av att se och uppleva? Vad kan jag inte påverka? Tänk på detta och få ännu mer SUPER POWER till dig själv.

Ännu en helg är här… och jag älskar naturen och höstluften just nu. Att röra på mig ute står högt på min wellness lista, även för det mentala. Så det tänker jag lägga tid på i helgen. 🙂

Stor kram till er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *