Nominated in Swedens best podcast

Sveriges_bästa_podcast

Yeeeey! Så kul! 🙂 Ridsportpodden är nominerad till Sveriges bästa podcast – i kategorin sport! 

Jag tänkte egentligen vänta att släppa denna nyhet tills vi har gjort klart reklamen för detta, men jag kunde inte låta bli. Har bett tidningen skynda sig för att vi ska kunna släppa det i media omgående och samla så många röster som bara möjligt.

Jag hoppas ni vill vara med och rösta, det skulle betyda så otroligt mycket för mig! 🙂

För er som inte vet så mycket bakgrund, har jag drivit denna podcast från idé till slutlig production. Idén kläckte jag våren 2014 och drog sedan i gång under hösten i fjol. Första avsnittet släpptes i december 2014. Mitt jobb är långt ifrån att bara babbla i micken. Det är mycket planering, bokningar, inspelningar, teknik, redigering, klippning, musik, reklam, ljudfrekvenser osv. som ligger i mina händer. Tidningen är min spridningskälla och vi är goda samarbetspartners för att få den i rullning hos Acast och tillsammans med bra annonsörer.

Så här gör ni för att rösta:

Gå in på: www.daytona.se/podcastpriset/2015

Klicka på “Sport” och sedan “Ridsportpodden” och fyll i din mailadress. Bekräfta din röst när du får ett mail tillbaka.

Sprid gärna! Röstningen pågår fram till den 10 november.

TUSEN TACK till er som vill rösta!

Mega kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *