November motivation

Heeej, hur är det med er? Tycker detta november mörker gör att jag vill gå i ide. Men är himla glad för den positiva respons som jag fick i mitt senaste Q/A inlägg. Älskar verkligen att höra från er och veta vad ni funderar på/vill veta mer om. 🙂 Vi alla har våra olika mål och det är många som hört av sig och vill ha tips om kost, hälsa och träning. Kul! 🙂 Jag försöker ju “prata” i allmänhet i mina blogginlägg, men är det så att någon vill ha mer personliga råd om kost/mat – och träningsupplägg så är det ingen omöjlighet. Maila till mig på mail@andreaberlin.com så tar vi det i så fall vidare därifrån.

Själv har jag också mina mål med kost och träning just nu. Även för mig räcker ibland inte motivationen för att få allting att gå som man vill. Just nu är jag otroligt mör, har dålig feeling i kroppen och svag energi. Det finns egentligen inget som dödar motivationen så mycket som det. Vissa dagar blir värdlösa, andra något bättre. Men jag ska faktiskt låta min envishet ta över. Jag mår som bäst när min kropp mår som bäst. Enkelt att säga. Svårare att göra. Men jag har bestämt att jag vill känna den där perfekta balansen igen – och den är såklart olika för alla.

Idag har jag faktiskt bokat in en kul ÖVERRASKNING till er, tillsammans med en av mina partners. Något som kommer dyka upp både här på bloggen och på instagram. Är helt säker på att ni kommer gilla det! ? Så glöm inte följa mig så dyker det upp snart!

Stor motivationskram  ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *