On Running – Cloud Flyer

Hej fina ni! Mitt i veckan, mitt i september… ja, mitt i mellan sommar och höst. Lite mellanmjölk just nu känns det som. Men fördelen med en ny säsong är ju också alla nyheter som dyker upp. Ååå jag älskar nyheter! 🙂 Dessutom är det inte fel när vi kan förnya vardagen och man kan få nya upplevelser och känslor. 🙂

Vad har ni på fötterna när ni tränar? Byter ni skor tillräckligt ofta? Ni vet väl att man bara ska springa ca 150 mil i sina skor, sedan är det dags för nya! Det är sant och det ska man faktiskt ta på allvar, trots att kanske färgen och sulan ser fin ut. Skorna får ett mycket större slitage än vad man tror. Gummi, svikt, stabilitet, vinklar m.m förändras för varje steg vi tar. Därför är jag otroligt noga med att regelbundet byta mina träningsskor, men inte bara det. Jag vill ha många, för olika tillfällen! All träning kräver sin sko. I alla fall om man tränar väldigt aktivt på många sätt och underlag som jag.

Jag har fått äran att prova det schweiziska märket On Running för min träning. Löparskor som utvecklats och tagits av framgångsrika atleter. Med ett stort sortiment löparskor har de utvecklat modeller för olika tillfällen och fötter. Eftersom jag överpronerar och kräver ett ganska fast stöd för mitt steg (pga min latenta muskelskada i höften och en känslig fot med skelettföränding) så har denna modell Cloud Flyer valts för att passa mig.

Skorna är enormt lätta med tunna material som andas. Sulan består av “bubblor” vilket gör att man får fin markkänsla. Nu har jag haft premiär inomhus med dem och jag ser verkligen fram emot att få känna en lätt härlig känsla i de här. Jag valde en svart/vitt sko då jag tycker det funkar till allt, plus den svarta outfit som jag nästan alltid har.

Så, höstens tips! Byt ut dina sommarskor som är dammiga, slitna och trötta till ett par som passar din fot och kan ge dig bästa förutsättningar för bra träningsresultat – och framförallt som är skonsam för din kropp!

Stor kram ♡

____________________

Inlägget är sponsrat av On Running. Är du nyfiken på deras skor? Kika in på hemsidan HÄR eller på deras instagram.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *