On the go

Heeeej! 🙂 Just nu går allt i ett, massor som ska hinnas med innan vi sticker till Stockholm i morgon. Fasen vad jag är taggad på denna weekendtrip, hoppas bara min trötthet och spänningshuvudvärk släpper. Vill ju ha energi till allt! 

Förutom att packa, tvätta, fixa, planera… ska jag iväg och fixa till min ögonbryn. Naglarna är fint i ordning och håret fixas på lördag hos frisören. Kan avslöja att vi ska försöka efterlikna min bröllopsfrisyr som jag hade på Maldiverna. Ska bli intressant och se om det går. (För er som inte hängde med då – gå in under fliken bröllop uppe i menyn så ligger bilderna där). 

Idag ska jag åka och lämna massor av kläder på tryckeriet. Det händer grejer med våra varumärken och nu kommer vi göra snygga plagg med våra loggos. Tänkta till ambassadörer som ska styla runt i sommar med lite reklam. 😉 Har dessutom gjort några specialare till mig – kanonläckra träningslinnen och en jacka. 

Måste rusa vidare, men jag hoppas kunna uppdatera er snart med lite kul från Stockholm, balen och annat! Följ med mig på instagram storys vet já! 🙂

Soliga kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *