One to hundred

Heeeej! 🙂 Tänkte ge er en liten smaskig smygtitt på den kommande proteinbaren från ONE TO HUNDRED Functional Foods. En del av er kanske funderar på om jag gör något samarbete eller liknande. Men för att klargöra det hela så är detta en del av mitt nya jobb. ☺️ Jag arbetar med alltifrån marknadsföring/fotografering/sociala medier till produktutveckling med detta helt nya varumärke. Just nu finslipar reklambyrån på förpackningarna för att vara redo för produktsläpp om ca 4 veckor. Något senare än vad vi hoppats på, men vi vill att det blir grymt redan från start! Målen för dessa “healthy snacks” är extremt höga kan jag lova. 

Dessa proteinbars kommer bli en mix mellan en rawbar och en traditionell vasslebaserad proteinbar. Något som inte riktigt finns på marknaden idag. Här har vi så mycket naturliga ingredienser det bara går. Den innehåller en härlig mix av dadlar, fikon, tranbär för den goda sötman. Mandlar och vassle för protein och tuggmotstånd. Sedan en topping av tjock sockerfri choklad för att det ska bli ännu godare. 

Nu medan förpackningarna snart ska bli klara undersöker vi även hur baren utvecklar sig över tid. Alltså, hur smakar den nyproducerad och hur smakar den 3 veckor efter produktion… och hur kommer konsistensen hålla sig under de 8 mån som är bäst-före. Ja, det är mycket som ska stämma med naturliga råvaror för att de ska hålla absolut bästa kvalitet i butikshyllorna.

Jag kan dessutom avslöja att vi kommer söka efter ett stort gäng riktigt träningsglada ambassadörer till detta varumärke. Så håll utkik här under våren! 🙂 Vi är redan igång och planera alla produkter som serien kommer släppa 2019. Så spännande kan jag lova! Proteinbars kommer inte bara ligga i fokus, det kommer bli så mycket mer.

Till helgen ska vi äntligen ta oss upp till vårt älskade Båstad. Måste dit och titta till. Mysigt med utflykt också. Hoppas på mycket sol! 🙂 Tyvärr är inte min fot och höger ben inte riktigt fräscht. Men jag hoppas verkligen att jag i alla fall kan ta en härlig prommis i naturen däruppe. Idrottsmassagen förra veckan i kombination med en del träning på helgen blev en överdos för musklerna dessvärre. Typiskt! Man får verkligen påminna sig själv att vara glad när kroppen är helt frisk,  för det är så lätt att ta för givet.

I kväll spikade vi även en weekendtrip om tre veckor, ska bli kul! Dags att känna av våren! Berättar mer om det längre fram. 🙂

Njut av helg & träning så hörs vi snart! 

Stor kram ♡

Dela detta
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *