Orange – pomegranate

Andrea_Berlin_Celcius_Apelsin_Granat_Nyhet_Recension-2183Andrea_Berlin_Celcius_Apelsin_Granat_Nyhet_Recension-2188Andrea_Berlin_Celcius_Apelsin_Granat_Äpple_Ingefära_Nyhet_Recension-2194

Hej på er! Tittar in en liten kortis medan jag sitter och jobbar… Häromdagen hämtade jag det här lasset med Celsius drycker på posten. Passade på att klicka hem tre flak på nätet när det var kampanjerbjudande. Burkarna är ju så förbaskat dyra, så kan man nästan spara en femma burken blir det en del i slutändan. Känns tryggt att ha en 3 månaders förbrukning i mitt träningsskåp nu. 🙂

Min absoluta favorit har ju blivit äpple/ingefära. Alltså den är ju bara så fräsch. Smakar syrligt äpple, med en touch av ingefära såklart. Riktigt gott när man kommer upp på morgonen och inte vill ha något som är för sött. Själv dricker jag ju inte kaffe så en sån här burk får mig att vakna på morgonkvisten, innan det är dags för träning. 

Nykomlingen apelsin/granatäpple hade jag ju inte testat tidigare så vågade bara ta några enstaka burkar av den. Inte så kul om den skulle va en flopp. Men jag gillade den! 🙂 Samma här, inte för söt utan en härlig syra tillsammans med apelsinen. Egentligen ingen speciell smak, utan bara en lite mer uppdaterad variant av apelsin. Nu i efterhand skulle jag tagit fler av den, men jag varvar helt enkelt med de andra. Det är viktigt för mig att det inte smakar läsk och är slibbigt.

I morse var just en sån där morgon när jag inte hade någon som helst inspiration att träna (jo, det händer mig med!) Det har blivit ganska mycket samma typ av träning nu på senaste… vilket gör att man kan bli lite less. Jag har inte heller kommit ut på en endaste lång morgon-PW eftersom hälsena, knän och höft ömmat. Synd, för vädret har ju verkligen tillåtit det. Sol i flera dagar! 🙂 En dag off i naturen kan göra så mycket för att känna sig taggad igen på inomhusträning. Vill gärna göra det minst en dag i veckan. Hoppas jag kan snart… jag längtar dessutom efter att dra ut på en långtur i skogen. Till helgen kanske. Finns det något vackrare och friskare än det så här på hösten? Åååå vad jag älskar det! ?

Tack förresten för era kommentarer om kommande inlägg. Jag ska självklart uppdatera er med sådant ni önskat. Håll utkik!

Onsdagskramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *