Orange spring

Hej sunshines! 🙂 Alltså wow, blir så glad när solen strålar. Vill knappt sitta på kontoret utan bara ut och njuta. Men jag klagar inte som kan jobba så mycket hemifrån och styra mina dagar. Skönt i alla fall att ha terassdörren på glänt, höra fågelsång och ha dessa färglada tulpisar framför sig.

Fick en fråga gällande hur mina dagar/ en vecka normalt sätt ser ut för mig? Här kommer mitt svar. 🙂

Mina veckor ser alltid olika ut eftersom jag är egenföretagare, men jag gillar att ha fasta rutiner som gör att jag hinner vissa grejer som är viktiga i min vardag. Normalt sätt är jag på vårt kontor inne i Malmö city 2-3 dagar i veckan. När jag är där jobbar jag väldigt effektivt. Största delen av tiden har vi också möte där vi går igenom allt som ska göras gällande våra varumärken, mycket planering och beslut som ska tas med andra ord. De andra dagarna jobbar jag hemifrån och då blir det mycket datorjobb, mailande och arbete med marknadsföringsmaterial.

Oavsett dag väljer jag alltid att träna på förmiddagen. Just nu brukar det vara mellan 9.30-11.00. Det är en lagom tid tycker jag eftersom jag gärna vill vakna till lite under morgonen och ha möjlighet att äta ett rejält mål med lunch efteråt eftersom jag avstår frukost. (Dock vill jag notera att jag inte äter mindre för att jag tar bort frukosten, utan äter hellre större mål när jag väl äter). 

Fredagseftermiddagar har alltid varit “heliga” för mig, det är då jag avsätter tid för att göra veckans ärenden. Då lägger jag också alltid in tex frisörbesök, naglar, sjukgymnast, massör eller liknande som jag går till regelbundet. Dessutom tycker jag också denna tiden är den bästa för att storhandla mat. 

Beroende på hur mycket jag har att göra med arbete, bloggen, bilder osv så blir det lite sådant under helgen också. Ibland har jag och Jonas uppdrag som vi behöver gå igenom tillsammans. Vill förstås varva detta så mycket som möjligt med fritid. Så ofta tar vi våra långpromenader eller skogsturer för att vädra idéer. Själv tycker jag både träningen och naturen är fantastiska sätt att få tankarna att blomma. Jag har kläckt många bra idéer när jag tex kört svettiga konditionspass på gymmet också. 🙂

Fick lite respons från er gällande inlägg och tydligen ni vill gärna läsa mer om kost, träning, recept och olika Q/A. Så skicka mig små frågor så tar jag och besvarar så snart som möjligt i ett inlägg. Alla frågor är välkomna och ingen är för dum för att ställa. 🙂

Stor varm kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *