OSIMAGNESIUM

Heeej måndag & ny vecka! Nu kan jag äntligen avslöja vårt nya varumärke! En unik hudvårdsserie. 🙂 Nämligen vår viktigaste mineral – magnesium – direkt genom huden! Serien heter OSIMAGNESIUM innefattar 10 olika produkter, bland annat body lotion, body butter, cooling lotion, massage gel och olja – alla innehållande renaste kvalitetsmagnesium från Zechstein havet.

För mig tog det ganska lång tid innan jag förstod vikten av att få i sig magnesium för att må bra, kunna prestera, få träningsresultat och sist men inte minst sova gott. Numera är det en självklarhet bland våra kosttillskott här hemma. Men själv är jag inte jätte glad för att äta en hel hand full av tabletter/kapslar varje dag. Det är mycket som ska passera i kroppen och matsmältningssystemet och man vet egentligen inte hur bra upptagningsförmågan är.

Just av denna anledning föll mitt intresse för att lansera produkter som kan ge dagsbehovet av magnesium bara genom att smörja på huden. För vem tar ändå inte en body lotion efter duschen? För att göra upptagningsförmågan ännu bättre och behovet helt komplett har delar av sortimentet tillsatt Opti-MSM och D-vitamin. Serien innefattar även en fullmatad body lotion med melatonin för att maxa avslappningen innan sänggående. Dessutom finns min personliga favorit – en kylande cooling lotion med ingefära, arnika och menthol som är perfekt efter träning.

Jag skulle kunna skriva ett blogginlägg på 20 sidor om det här. Jäklar vad mycket texter jag har skrivit om det här varumärket redan… haha… men tänker inte tjata för mycket. Det vore i alla fall kul om ni besöker hemsidan som blev klar igår. 🙂 Där ligger massa info om effekterna och hur det här fungerar för kroppen… För ni vet väl vad magnesium är bra för? In och kika HÄR! 

Nu är i alla fall produkterna äntligen i lager och på väg ut till återförsäljare. Listan kommer upp alldeles snart. Är så glad att vi är på gång! 🙂

Vi kommer också satsa mycket på marknadsföring via influencers/instagram så om ni vet någon hälso/träningsprofil (eller kanske just du!) som vill promota detta coola varumärke så finns info hur man ansöker via hemsidan.

www.osimagnesium.se

Massa kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *