Under palmerna

LAV_2400LAV_2377LAV_2401LAV_2389LAV_2390LAV_2370LAV_2372LAV_2358LAV_2363LAV_2386Idag ligger vi vid poolen under palmer och parasoll (första bilden) eftersom jag blev magsjuk i natt och nu under dagen. Inte alls kul, men de säger här att det inte alls är ovanligt då det är en stor omställning från hemma. Eftersom vårt badrum i bungalown är utomhus, får man en stor chock dessutom när man går ut från ett kalt sovrum till tropisk 30 grader värme även nattetid. Det är coolt och läckert med två duschar varav en är under bar himmel, men det har ju också sina nackdelar såklart.

Är inte med på bild just nu av den anledningen, men här är i alla fall ett stort gäng bilder, bla på vår söta bungalow och hur man tar sig fram här på sandgångarna. Normalt sätt går vi men hade tur idag och fick skjuts till poolen när jag mådde dåligt.

Innan man går in i villan får man skölja av sanden med en stor slev som står i vattenbalja utanför. Det är väldigt noga att allt är rent och fint här. Så krattning i sanden och städning två gånger per dag.

Den stora bygganden med pelare är receptionen som ligger bara ett stenkast upp från stranden, även där inne är det sand under fåtöljerna. Så magnifik!

Sista bilden äter restaurangen där det serveras frukost. Allt är i princip utomhus och havet ser man överallt. Ska snart visa fler bilder från den mysiga loungen, poolen och restaurangerna.

Poolen här är klassad som en av de 10 vackraste i världen så jag tror nästan den är värd ett eget inlägg senare. 🙂 Nu ska jag vila mig och hoppas jag mår bättre inom kort…. vill ju va i solen! 🙁

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *