Peach Vibe

Good morning mina fina läsare! Så härligt när solen strålar. Trots det är jag alltid så extremt morgontrött. Vad gör jag då direkt när jag vaknar? När jag väl pallat mig upp ur sängen tar jag mig till badrummet och sköljer ansiktet med kallt vatten och ansiktsskum. Därefter borstar jag tänderna direkt. Måste ha en fräsch start! Sen går jag direkt ner till köket, öppnar kylen och plockar ut en Celsius. Tror jag har haft den rutinen de senaste fem åren… haha. Sån rutin människa! Inget kaffe eller te för mig där och då. En iskall bubblande fruktig energikick är precis vad jag behöver. 🙂 Eftersom jag gör all min träning på morgonen är detta en perfekt start. 

Nyhet!

När det gäller Celcius har jag länge haft äpple som favorit. Men såklart man vill variera sig, så spännande att testa nyheterna de släpper då och då. För några veckor sedan kom Peach Vide – limited edition – med smak av vit persika. Till en början blev jag alldeles kär i burken. Hur snygg med sina pasteller? 🙂 Blev inte besviken på innehållet heller. En väldigt naturlig smak av vit persika, känns härligt tropisk och med lagom sötma. Känns så himla vårig!  Så är ni nyfikna på att testa något nytt med massor av energi så kan jag varmt rekommendera denna. Jag hoppas verkligen den är här för att stanna lääääänge! 200 mg koffein per burk = 5 koppar kaffe.

Varför väljer jag Celsius?

Den här frågan får jag ofta! Det finns ju så många olika drycker idag, men jag har varit en trogen Celsius “drickare” sedan de kom till Sverige. Det är förstås inte något svar på frågan, utan anledningen är att jag anser att det är den absolut godaste energidrycken som inte innehåller BCAA. Jag vill faktiskt inte få i mig BCAA under min träning. Ganska ovanligt, men jag tycker jag får en väldigt spänd och uppumpad känsla i muskulaturen när jag intar BCAA. Dessutom är den bakomliggande bismaken inte alls god. Jag vill i stället ha en dryck som är så pass ren som möjligt, där smaken är i fokus och har en liten boost av vitaminer.

Nu ska jag snart göra mig klar för träning, sen är det dags att bege sig till nya jobbet. 🙂

Ps. Glöm inte skicka mig ämne/frågor till nästa Q/A kost & träningsinlägg.

Ha en grym vecka!

Stor kram ♡

________________________

Inlägget är ett samarbete med Celsius Sverige.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *