Perfection

Hej, hoppas ni mår prima! ? Hörde ett så klockrent citat i veckan att jag bara är tvungen att posta det här. Det passar så otroligt bra in på mitt liv och mina prioriteringar. Jag är en allt eller inget människa, vilket såklart inte bara hör samman med perfektion. Men ger jag mig in i något ska det vara till hundra procent, gärna hundratio.

Att skapa och göra saker och ting in i minsta detalj är inte något man väljer att göra, det sitter bara i en. Det gäller allt. Jag vill inte tumma på varken kvalitet eller känsla. Och ska allt göras så, då kostar det. Det handlar inte bara om pengar. Det handlar om tid, energi, engagemang och envishet! Men man måste helt enkelt acceptera det för att få det precis som man vill ha det. Trots det, ser jag perfektion som en av mina starkaste sidor – som jag vägrar ge vika på! Utan den blir jag inte mentalt lugn, känner tillfredställelse och är nöjd. Det är inget jag heller kommer att försöka jobba bort.

Av den anledningen väljer jag att uppdatera något mindre här på bloggen just nu. De inlägg som jag postar vill jag släppa med kvalitet. Jag vill producera bilder som ger upplevelser. Så med min nya vardag kommer jag göra allt för att fortsätta förse er med inspirerande inlägg. Därför är målet att släppa dem ca 2 ggr per vecka.

Citatet ovan kommer från en väldigt inspirerande profil, nämligen arkitekten Gert Wingårdh. Älskar verkligen hans arkitektur och sett att resonera kring design. Om jag någon dag har tillräckligt med pengar vill jag köpa något av de hus han ritat eller låta han rita något unikt. Han är sååå grym! 

Planerar just nu ett inlägg där jag kommer skriva om balansen mellan vardag och helg. Tankar kring vardagslyx och att inte längta till fredag hela veckan. Kosten att sluta leva efter veckodagar! Detta handlar faktiskt lite om “allt eller inget tänket” och att hitta just en PERFEKT vardag – ett liv man gillar VARJE dag. Det inlägget kommer inom kort…. 🙂

Ha en fin helg vänner!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *