Photoshoot in DK

Andrea_Berlin_Selfie-9303Hej ny vecka! 🙂 Idag har jag börjat jobbat med nya bostadsbilder. Har gjort ett grovt urval från två minneskort som jag tömt från kamerorna. Puh, så mycket bilder det blev från en stor villa i ett riktigt fint område i Köpenhamn som heter Bernstorff Slotshave. Efter lång fotografering blev jag så småningom trött och passade på att fota spegeln innan det var dags att packa ihop och rulla över sundet hem igen. 😉

Veckan kommer bestå av mycket datorjobb på kontoret och några olika möten. Ska faktiskt försöka njuta av vädret lite mer också och försöka klämma in någon mysig morgon PW i stället för gym denna veckan. Känns som både kropp och knopp behöver vårluft! 🙂 Nu är det 26 dagar innan vi reser till Grekland så ska passa på att testa lite olika träningsinriktade kosttillskott från Self den här månaden. Ska bli intressant hur de påverkar mig och vilka resultat jag kan känna. Kommer berätta mer om det senare när jag utvärderat dom mer!

Och förresten, såg ni att svenska Henrik von Eckermann slutade 3:a i världscupsfinalen som gick i USA under natten. Så grymt kul! 🙂 Snart kommer jag visa er när jag hälsade på honom hemma i Tyskland. 🙂

Måndagskram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *