Photoshoot

_MG_5338_MG_3253_MG_5126_MG_3087_MG_5226_MG_5296_MG_5186

Det har varit en super härlig Alla Hjärtans Dag här på Vellasaru! I morse anlände Fabian till hotellön och sedan dess har kamerorna gått riktigt varma. Från kl 12 till 18 var vi runt hela ön och plåtade massvis med fina bilder. Solen har strålat och miljöerna är helt fantastiska. 🙂 Det blev alltifrån strandbilder till klänningar och mysiga djungelbilder.

Just nu ligger jag och Fabian i varsin puff på Zen bar och väljer ut några godbitar från dagens plåtning. Jonas energi är slut och han har gått tillbaka till bungalowen för natten. Det är så svårt att välja när det finns så många super bilder. När ni ser bilderna så förstår ni säkert varför vi bestämde att Fabian skulle resa med oss.

I kväll hade vi ett bord bokat på fisk- och skaldjurs restaurangen Sand. Vi har ätit en god middag på ett urmysigt bord mitt ute i vattnet. Det går nämligen ut en liten brygga från stranden till en ensam platå på pelare. Alldeles mörkt, bara ljus på bordet och vågslag mot stranden. Alla tre åt till förätt en ceasar sallad på scampi och vaktelägg, därefter en riktigt fin grillad tonfisk. Jätte gott! Även ikväll har det blivit knäppt fina bilder som ni ska få senare.

Håll ett extra öga på bloggen i morgon! Under dessa dagar kommer det verkligen smattras bilder och Fabian kommer hjälpa mig att uppdatera bloggen för er! 😉

Godnatt! Dags för skönhetssömn…

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *