Pink beauty

Heeej fina ni! Tittar in i dag med några rosa nykomlingar som låg i mina julklappar. 🙂 De här färgerna gör ju verkligen att man blir glad när man öppnar badrumsskåpet såhär i mörka vintern. Eftersom jag jobbar mycket med hudvård och hälsoprodukter nu tycker jag det är extra kul att utforska marknaden och få nya grejer. 

Nu på vintern gillar jag att scrubba ansiktet ofta. Tycker jag är torr och har en del torra flagor som man vill ha bort innan man stryker på en dag eller nattkräm. Därför ska jag nu prova Clinique’s pep-start cleanser som innehåller massor av mini scrub korn. Det ska vara en djuprengörare jämfört med vanligt tvättgel/skum. Tror jag ska prova denna några dagar i veckan nu framöver. 🙂

Fick dessutom den här lilla söta rosa maskinen från Foreo. Den är gjord i gummi med massor av små mjuka pluppar som är till för att rengöra ansiktet på djupet och komma ner i porerna. Den här varianten har vibrator i sig och sköter alltså den gnuggande rörelsen själv medan man masserar mot ansiktet. Tycker detta låter väldigt intressant faktiskt!

Jag har inte haft premiär för dessa två ännu, men håller tummarna att vinterhuden i ansiktet ska få sig en boost. 🙂 Har ni testat någon av dem?

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *