Pink Blossom

Hi darlings! Känner att jag har kommit in i ett pink flow här på bloggen. Men hur mycket harmoni är det inte i soft mjuk pastellfärg som den här rosa? Svart och rosa har länge varit en favvo kombo hos mig när man tränar. Eller överhuvudtaget, vem växer ifrån rosa…hihi?

Fick hem de här urfina kläderna från Röhnisch och tänkte tipsa er om deras galna sommar rea, hela 50 % på nästan hela sortimentet. Hur bra!? Bland annat denna fina zip-tröja i Cherry Blossom serien. Sport-bhn är riktigt behaglig med sitt breda resår och korsande band i ryggen. Litet tips om ni vill fynda lite nya träningsplagg. 🙂

I går blev lite mer vilodag för mig, tog en härlig morgonpromenad längs havet i solen innan jag tog mig till kontoret i stan. Vem vill liksom gå upp på ett kontor när solen strålar och det är 25 grader? Det tar emot. Men snart stänger vi för lite semester. Innan dess ska vi dock göra en flytt av kontoret, till helgen när det är månadsskifte. Kul med lite nytt sen när det är dags att dra i gång allvaret igen.

Idag har det blivit back to basic på gymmet. Sen har jag försökt njuta lite av det fina vädret. Kände verkligen för att bada från stranden idag. Så tacksam att vi bara har 10 min cykelväg ner dit. Mys! 🙂

Rosa kramar ♡

________________________

Inlägget är ett samarbete med Röhnisch. Zip-tröja “Cherry Blossom” hittar ni HÄR! (50% rea – finns i fler färger) Sport-bh “Cherry Blossom” hittar ni HÄR (finns i fler färger).

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *