Pink delivery

andrea_berlin_flowers-1144andrea_berlin_flowers-1154andrea_berlin_flowers-1149

I går kom ett blomsterbud till dörren med den här fina rosa buketten. Hur fin!? 🙂 Hade ingen aning vem som sänt den men det var en försenad födelsedagshälsning. Blev så glad, älskar ju rosa blommor! Nu fick vi härlig färg i köket!

Denna lördag har verkligen varit aktiv, ett pass på gymmet och sedan frisk luft med milen i skogen. Blev lite flås där också eftersom vi körde “trappstegs-jogg” upp för alla branta backar. Bra ben – och rumpträning. 🙂

Ska från och med idag inleda en nyttig period, vilket för mig innebär bort med socker och en lite annorlunda kostschema, då det numrerande inte riktigt känns som det funkar i förhållande till mitt aktiva träningsliv.

Ska motivera mig själv så mycket det går. Jag vet att jag har många spännande samarbeten och möten framför mig inom det närmsta, vilket kan göra att en liten sundare period kan kännas värt. Dessutom vet jag att mina företagspartners stöttar med sockerfria och nyttiga “treats” om det skulle bli kris… hehe 🙂 Har fler kul projekt på gång som snart är klara. Kommer berätta mer så snart jag kan! 🙂

Är helt slut i kroppen, men gillar den känslan! Har ätit min sista protein-kvarg-smoothie med blåbär nu och längtar mest att krypa ner i de rentvättade sängen och sova länge…. Reload!

Lördagskramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *