Pink power

Andrea_Berlin_Superdry_Sport-2171Andrea_Berlin_Superdry_Sport-2174

Hej söndag! Vilket mysigt höstväder vi fått i Skåneland. Äntligen sol! 🙂 Fick ett så härligt cykelpass ute i går kväll på 2 mil. Så skönt att komma ut och andas frisk luft, känna vinddraget och sensommar sol i ögonen. Körde ett träningspass inne på morgonen och mina knän/benmuskulatur kändes okej. De har varit riktigt kass i veckan, men jag vet sedan tidigare att det går att få bort smärta även genom att träna och stretcha bort den.

Kändes lite som sommar när jag gick till gymmet i morse så drog faktiskt på mig mitt nya färgrika träningslinne från Superdry Sport. Shoppade det när jag var i Stockholm. Blev så glad när jag hittade det eftersom det är precis den här typen av linne som är min favorit att träna i. Super tunt, glossy tyg som avdunstar svett på nolltid. När man kör ett kondionspass finns det inget värre än att känna sig för varm. Dessutom tycker jag denna skarpa rosa färg energi! 🙂

Just nu blir det mycket träning (och sådant som hör till) här på bloggen. Är det bra? Vad önskar ni att läsa om? Vad vill ni att jag ska dela med mig av? Tveka inte att lämna en liten comment! ?

Stor kram ♡

Är ni nyfikna på detta Superdry Sport linne klicka här! Och vill ni shoppa det, gör ni det här! 

Dela detta
6 Kommentarer
 1. Emma says:

  Ännu mer tips på nyttig härlig mat för att kunna skapa en mer “tight” kroppsfigur. Hur ofta tränar du och hur brukar ett normalt pass se ut (hur länge och vad för typ tränar du). Jättehärlig blogg med massor av energi!

  Svara
  • Andrea
   Andrea says:

   Tusen tack! Vad glad jag blir! 😀
   Gillar verkligen att höra vad som inspirerar er att läsa om.
   Ska självklart ge tips och ta med dina frågor till kommande inlägg!
   Stor kram ♡

   Svara
 2. Julia says:

  Skulle gärna vilja få tips vad man ska välja/beställa för mat ute på restaurang för att slippa hamna i osunda fällor. Hur gör du? Fortsätt inspirera med wellness, hälsa, mat! Bästa sunda bloggen! 🙂

  Svara
  • Andrea
   Andrea says:

   Ååå, vilket härligt betyg! Tack!! 🙂 Det vill jag gärna fortsätta med!
   Det kan jag absolut tipsa om. Håll utkik i kommande inlägg…
   Kramar ♡

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *