Planning for a summer trip

Andrea_Berlin_Marstrand_Räkmacka-9676

Heeej, hur mår ni? Själv fick jag bakslag på min förkylning igår dessvärre. Har varit igång för mycket under helgen både med aktiviteter, middagar och träning. Så det blev dålig återhämtning. Men idag är det faktiskt bättre igen! 🙂 Hoppas det ger sig snart för jag vill verkligen in i min vanliga aktiva rytm och ha energi till allt.

Får ta det lite chill nu innan vi drar oss upp mot västkusten till helgen. 🙂 Förra året hade vi ju en så underbar semester däruppe som vi gärna vill göra om. Så vi gör en trip där vi stannar på tre olika SPA hotell.

Första stoppet blir strax norr om Göteborg på Sankt Görgen Park & Spa. Där ska tydligen vara ett fantastiskt träningscenter, fint spa och sommarbuffé på kvällen. Har aldrig varit där så ska bli kul och se om vi gillar det.

Därefter drar vi norrut till Stenungsbadens Yacht Club & Spa i Stenungssund. Inte så kul stad, men ett läckert hotell med jätte stort spa och även fina träningsmöjligheter. På kvällen ska vi ut och äta fisk- och skaldjur på en liten ö. Spännande! 🙂

Sist men inte minst ska vi rulla till favoritstället Marstrand och Havshotellet där. Så somrigt! Förra årets minnen är så härliga därifrån. Där ska vi njuta till max av sommaren! Bara kvällsvyn på den här bilden får mig att vilja återvända. Magisk!

Hoppas ni fortsätter hänga med mig här i sommar! Jag har sett att ni bara blir fler och fler här inne. Sååå kul! ?

Kramar från mig ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *